Praktisk information

Bleer

I skal selv medbringe bleer.
Jeg sørger for at fylde i kassen og holder jer opdateret på, hvornår der igen mangler.

Barnevogne

Barnevogn skal I selv medbringe. De står indendørs, så børnene ikke puttes i en kold barnevogn. (Husk sele, regnslag og myggenet)
Barnevognen må gerne blive stående her hos mig. Jeg har et barnevognsrum, hvor de vil blive opbevaret.

Syge børn

Jeg modtager kun raske børn. Både for dit eget barns skyld, men også for de øvrige børn i pasning. Børn har bedst af at blive raske hjemme, hvor der er mere tid til den ekstra omsorg fra sine forældre, som et barn, der er syg, har brug for.
Sygdom og raskmelding meldes på telefon 31228703.
Hvis dit barn bliver syg mens han/hun er i pasning her hos mig, kontakter jeg selvfølgelig jer.

Skulle jeg en dag blive syg, melder jeg det ud hurtigst muligt.
Jeg vil snarest få en vikar godkendt, som kan træde til ved sygdom, så jeres barn forsat kan blive passet i mit hjem, i trygge rammer. (Dog ikke ved ferie/helligdage) 

Åbningstider

Åbningstiderne er fleksible og jeg vil forsøge at tilpasse på bedst mulige måde efter den pågældende børnegruppes behov. Pt. Ser mine åbningstider således ud:

Mandag til torsdag: 7.00 – 16.45
Fredag: 7.00 – 16.00

Ferie og lukkedage

I starten af december måned indkalder jeg til et lille ”feriemøde”, hvor vi i fællesskab planlægger det kommende års ferieuger og helligdage. Dog vil der være lukket mellem jul og nytår. 

Ledige pladser

Ønsker I at jeres barn skal have en plads hos mig eller I er nysgerrige på at høre mere, så kontakt mig endelig. Jeg inviterer gerne på besøg, så jeg kan høre om jeres forventninger til en evt. pasningsaftale.